Мобилизираният руснак Олег Рибкин бил тежко ранен по време на украинската

...
Мобилизираният руснак Олег Рибкин бил тежко ранен по време на украинската
Коментари Харесай

Раниха ви тежко на фронта? Вземете две кофи с моркови и мрежа с лук

Мобилизираният руснак Олег Рибкин бил тежко ранен по време на украинската контраатака през юни край Роботино. Оттогава той безрезултатно се пробва да оперира крайници си. Не получил нито нужното обезщетение от 3 милиона рубли, нито помощ за операцията от Министерството на защитата.

Но страната не е не запомнила правилния си боец: съпругата на Олег Ирина изясни пред медията в " Телеграм " " Можем обьяснить ", че през декември управляващите на Волгоградска област компенсирали тъгата му с две кофи с моркови и мрежа с лук.

" Рибкин, 45-годишен, беше мобилизиран на 25 септември 2022 година, единствено четири дни откакто Путин разгласи наборната работа на фронта. Мъжът получи призовка на работа в 09:00 часа сутринта, в 11:00 часа го откарали на полигона. До края на октомври боецът се озова в окопите, където остана до юни тази година. По време на една от борбите боецът е ранен в корема, черния дроб, бъбреците и краката. Рибкин претърпя коремна интервенция, само че не лекуваше колянната си става. Вместо това се пробваха да го върнат на фронта ", споделя медията.

Ирина показва, че брачният партньор й " има мощни болки, коляното му не може да се изпъне и не може да върви без патерици ".

" Той е на болкоуспокоителни и сънотворни ", оплаква се Ирина.

Военните лекари обаче не желаят да създадат нужната интервенция: тогава ще би трябвало да разгласят мобилизираните за негодни, да заплащат пожизнена пенсия и да обезпечат въпросните 3 милиона рубли. Въпреки невъзмоността на Олег да продължи своето присъединяване в " специфичната военна интервенция ", той все още не е демобилизиран.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР